Naša kompanije je i ove godine od 15. do 17. septembra bila deo Međunarodnog sajma komunalne opreme ,,Komdel Expo“, koji se tradicionalno održava u Kragujevcu. Imali smo priliku da kao regionalni proizvođač komunalne opreme, predstavimo naša dostignuća iz pomenute oblasti i budemo deo brojnih tematskih rasprava, okruglih stolova i drugih pratećih aktivnosti same manifestacije.

Godinama unazad se trudimo da naš proizvodni asortiman objedini sve proizvode iz ove široke delatnosti i da na taj način pružimo sve što je potrebno za besprekorno održavanje gradske čistoće i zdrave životne sredine. Svojim asortimanom, takođe, trudimo se da omogućimo ekološki čistu sredinu i pomognemo u rešavanju problema odlaganja komunalnog otpada kao i njegovog recikliranja.

Biti izlagač na ovakvoj manifestaciji znači mnogo mogućnosti, od kojih je jedna od najvažnijih – povezivanje sa značajnim ljudima koji se zalažu za čistiju planetu. Među njima se nalazi i gradonačelnik grada Kragujevca, g-din Nikola Dašić, koji je bio počasni gost na našem štandu.

Nosimo lepe utiske sa učešća na ovom sajmu, a naša kompanija će pružiti svoj doprinos njegovom uspehu i u godinama koje dolaze.