U februaru smo nastavili uspešnu saradnju sa JKP Medijana i za njihove potrebe i potrebe grada Niša, proizveli pet modernih vozila za skupljanje smeća.
Ova vozila, sa nadogradnjom kamiona poznatih evropskih proizvođača DAF i IVECO, predstavljaju još jedno dostignuće naše kompanije, u težnji da uvek ponudimo najsavremeniji proizvod.

JKP Medijana planira da postavi jos 100 podzemnih kontejnera pa smo u tu svrhu na njihov zahtev, proizveli i jedan kamion sa automatskom hidrauličnom “rukom” za podizanje podzemnih kontejnera i njihovo pražnjenje.

Za potrebe JKP Medijana proizvedeni su sledeci modeli:

  • F11 ( LF 250 FA ), sa sandukom za smeće kapaciteta 11 m3, sa kolicima i kašikom za presovanje smeća i kadicom za prihvat smeća
  • F16 ( LF 280 FA ), sa sandukom za smeće kapaciteta 16 m3, sa kolicima i kašikom za presovanje smeća i kadicom za prihvat smeća
  • F20, ( M4SN3 ), sa sandukom za smeće kapaciteta 20 m3, sa kolicima i kašikom za presovanje smeća i kadicom za prihvat smeća. Za ovaj model smo razvili prototip dizalice za izvlačenje i pražnjenje podzemnih kontejnera.
  • F22, ( M4SN3 ), sa sandukom za smeće kapaciteta 22 m3, sa kolicima i kašikom za presovanje smeća i kadicom za prihvat smeća.

“Niš je nabavio opremu koja se koristi u mnogim metropolama. Želimo, ne samo da unapredimo održavanje higijene u gradu, već i da kvalitetnije održavamo zelene i parkovske površine, saobraćajnice, infrastrukturu čitavog grada i značajno osavremenimo zaštitu životne sredine” – najavio je gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *